Information & köpvillkor

Administration och drift av denna webbshop hanteras av NeH Direkt AB.

Betalning
I dagsläget erbjuder vi faktura som betalmedel.

Kostnader och avgifter
Utöver summan av din varukorg, tillkommer frakt (75 kr) på ordrar som understiger 1000 SEK. Övriga ordrar är fraktfria. Vid leveranser utanför Sverige tillkommer frakt i efterhand.

Moms
Alla priserna är inklusive moms.

Orderbekräftelse
Vi skickar ut en orderbekräftelse via e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Spara alltid orderbekräftelsen tills det att du mottagit dina varor.

Leverans
Leveranstid 10 arbetsdagar. NeH Direkt AB ansvarar inte för ordrar som inte kommer fram p.g.a. fel avgiven adress.

Outlösta varor
Om du inte löser ut din vara så kommer du att debiteras kostnader för tur-/returfrakt. Outlösta varor infattas ej av ångerrätten (se nedan).

Ångerrätt
Du har rätt att ångra ditt köp enligt Distansavtalslagen på 14 dagar från det att du mottagit din vara. Varan får inte ha använts och ska ligga i obruten originalförpackning. Skicka varan i ett ordentligt förslutet paket tillsammans med följesedeln du fick med vid leveransen, du står själv för portot och får inte skicka som postförskott eller efterkrav.

Retur skickas till:
Svenska Ridsportförbundet Webbshop
NeH Direkt AB
Södra vägen 8
702 27 Örebro

Övrig information
NeH Direkt AB ingår inte avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande. I dagsläget kan avtal endast ingås med kunder med leveransadress i Sverige.