Sportbutiker

Sportbutiker

År 2014 startade NeH upp sportbutiken NeH Sports. NeH Sports är dels en fysisk butik längs med Hertig Karls Allé i Örebro, men även en sportbutik på nätet. Vår absolut största styrka idag är ishockey. Vi har både kunskapen och utrustningen för dig som sysslar med hockey. Självklart erbjuder vi även kläder och utrustning för fotboll, innebandy och andra sporter. Vi säljer t.ex. ÖSK:s officiella supporterprodukter.

Kom gärna in och besök vår fina butik som du hittar i Behrn Center (Orvar Bergmarks plats 1) i Örebro eller besök oss på NeHSports.se.

Visste du att vi flyttar NeH Sports till Behrn Arena i februari 2017? Helt nya lokaler och perfekt läge – nära till både fotboll- och hockeyarenan Behrn Arena. 

Sportbutiker

 

Vår hockeysatsning går vidare när vi köper en av Sveriges mest anrika hockeybutiker, Nobo Sport. Butiken ligger mycket bra placerad i nära anslutning till Gavlerinken. Här hittar ni allt vad en hockeyspelare kan behöva. Som företagare eller föreningsansvarig hittar du givetvis allt vi har att erbjuda av profilprodukter och supporterartiklar också!

Vi har även planer på att öppna ytterligare en hockeybutik i Västerås under 2017/2018. Vi på NeH kan sport!