Våra sportbutiker

Utöver profildelen så driver vi även hockeybutikerna NeH Sports. Vi finns för tillfället i Örebro, Gävle och på webben. Videoklippet här ovan är från butiken i Gävle. Skrolla ner för mer info.

År 2014 startade NeH upp sportbutiken NeH Sports. Vår absolut största styrka idag är ishockey. Vi har både kunskapen och utrustningen för dig som sysslar med hockey. Självklart erbjuder vi även kläder och andra produkter så som löparskor mm. Vi säljer även ÖSK & ÖHK’s officiella supporterprodukter.
Kom gärna in och besök vår fina butik som du hittar i Behrn Center (Orvar Bergmarks plats 1) i Örebro eller besök oss på NeHSports.se. 

Vår hockeysatsning går vidare när vi köper en av Sveriges mest anrika hockeybutiker, Nobo Sport. Butiken ligger mycket bra placerad i nära anslutning till Gavlerinken. Här hittar ni allt vad en hockeyspelare kan behöva. Som företagare eller föreningsansvarig hittar du givetvis allt vi har att erbjuda av profilprodukter och supporterartiklar också! I videon här ovan kan ni se ett hur det ser ut i butiken. Vi på NeH kan sport! Välkomna till Tallåsvägen 22 i Gävle.