Skip to content

OM NeH

 • 1964

  NeH Grundas

  1964 tog Nils-Erik Holm sina initialer och startade företaget och varumärket NeH. Från början hette företaget N-E Holm Aktiebolag, men gick snart över till att endast heta NeH.

 • 1978-1981

  Björn Borg bär NeH-pannband

  Ifrån starten har NeH jobbat med att marknadsföring ska ske genom idrotten. Otaliga är de idrottsprofiler som har burit varumärket: Stig Blomqvist, Ronny Pettersson, Tony Rickardsson är några inom motorsporten. Givetvis Björn Borg, som bar pannbandet 1978-1981.

 • 80-talet

  OS i Lillehammer och Atlanta

  Ingmar Stenmark och Stig Strand i skidlandslaget, som turnerade runt med välgörenhetsmatcher i fotboll under 80-talet. Hela de Svenska OS-trupperna i både Lillehammer och Atlanta. Vi får heller inte glömma Frank Andersson och det Svenska landslaget i brottning. Det är många som har hjälpt till att göra varumärket NeH känt över världen.

 • Idag

  NeH idag

  Idag jobbar NeH fortfarande med idrottsprofilering genom samarbeten med förbund, klubbar och organisationer. Vi syns på arenorna och hjälper till att ta fram idrottskollektioner, utrustning samt supporterprodukter som säljs via webbshoppar och arenabutiker. I våra hockeybutiker NeH Sports, kan alla Sveriges hockeyspelare hitta den senaste utrustningen och få experthjälp.

  Idag ligger huvudkontoret i Örebro, där vi har egen produktion i alla led, logistikhantering, kontor och utställning, samt webbdesign och skylttillverkning. Vi är idag ett komplett profilföretag som kan tillgodose allas behov av högkvalitativa profilprodukter med exklusiv förädling till rätt pris.

  Så testa oss – vi visar gärna vad vi går för.

Om oss
Profil för dig och ditt företag!
Profil för dig och ditt företag!
Om oss
Södra vägen 8, 70227 Örebro
info@nehreklam.se
020 - 595 000
Profil för dig och ditt företag!
Södra vägen 8, 70227 Örebro
Profil för dig och ditt företag!
Profil för dig och ditt företag!